Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
21fc Mantequilla F.C.
Sweep Tactiek Chinpokomon
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten formidable
average Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Gravanis passt de bal in één keer door. Germanos met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gravanis met een sublieme pass. Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreira geeft de bal voor. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:1

7e minuut.
Segeridis speelt de bal door. Stamatopoulos rent richting de bal. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreira met een sublieme pass. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. Arvanitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:2

14e minuut.
Sachinis geeft de bal voor. Parreira kopt de bal weg. Daar is Doganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis schiet op doel. Arvanitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:3

17e minuut.
Vilović passt de bal zonder na te denken. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal met de wreef. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Arvanitis bokst de bal weg.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikrouleas de bal onder controle te krijgen. Sachinis is nu in balbezit. Sachinis geeft de bal voor. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doganis rent richting de bal. Doganis passt de bal zonder na te denken. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Arvanitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:4

31e minuut.
Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Daar is Mourikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vilović speelt de bal door. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis speelt de bal door. Daar is Garaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:5

33e minuut.
Germanos probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba met een sublieme pass. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vilović speelt de bal door. Parreira met een sublieme pass. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Arvanitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:6

36e minuut.
Daar is Germanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis is nu in balbezit. Doganis met een sublieme pass. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Garaba springt en kopt de bal. Doganis geeft een hoge lob. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Arvanitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:7

44e minuut.
Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilović speelt de bal door. Doganis is nu in balbezit. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 82%, Mantequilla F.C. 18%.
21fc - Mantequilla F.C. 0:7

49e minuut.
Sachinis rent richting de bal. Sachinis probeert naar een medespeler te passen. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Doganis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis passt de bal met de wreef. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Perlegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira verovert de bal door een tackle van achteren. Parreira passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garaba de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Segeridis probeert naar een medespeler te passen. Vilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović passt de bal in één keer door. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... Arvanitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikrouleas kopt de bal weg. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel. Arvanitis bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bradvica komt het veld opgelopen. Bertagnoni komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilović is nu in balbezit. Vilović geeft de bal voor. Mourikis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:8

63e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Bertagnoni met een sublieme pass. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Sirokos de bal onder controle te krijgen. Garaba is nu in balbezit. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Arvanitis trapt de bal weg. Klungelig pakt Sirokos de bal. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal met de wreef. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel. Mourikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
21fc - Mantequilla F.C. 0:9

79e minuut.
Vilović passt de bal in één keer door. Doganis rent richting de bal. Doganis passt de bal in één keer door. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Sirokos is nu in balbezit. Vilović speelt de bal door. Franco met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bradvica rent richting de bal. Bradvica passt de bal zonder na te denken. Parreira met een sublieme pass. Daar is Doganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 21fc 80%, Mantequilla F.C. 20%.
21fc - Mantequilla F.C. 0:9