Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kinare ke nivasi BLAUGRANA
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 36.6
poor Schieten solid
poor Passen weak
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Forrez speelt de bal door. Ramakrishna met een sublieme pass. Bácskai met een sublieme pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chandrashekhar rent richting de bal. Chandrashekhar passt de bal met de wreef. de Sampaio is nu in balbezit. Ramakrishna verovert de bal door een tackle van achteren. Ramakrishna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ganeshwaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramakrishna verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramakrishna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Correa neemt zijn aanloop. Denigris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - BLAUGRANA 1:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nathan rent richting de bal. Rojas Rodríguez onderschept slim de pass. Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Duy Cường bokst de bal weg.

36e minuut.
Janardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandrashekhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janardan onderschept slim de pass. Janardan geeft de bal voor. Śmieszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kinare ke nivasi 55%, BLAUGRANA 45%.
kinare ke nivasi - BLAUGRANA 1:0

50e minuut.
Bácskai is nu in balbezit. Bácskai geeft een lange en hoge pass. Evlahin is nu in balbezit. Evlahin geeft de bal voor. Śmieszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Forrez geeft een lange en hoge pass. Evlahin is nu in balbezit. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Majoo de bal. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Forrez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyder. Hyder krijgt een gele kaart. Forrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojas Rodríguez komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kinare ke nivasi - BLAUGRANA 1:1

70e minuut.
Hussain geeft een lange en hoge pass. Rojas Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Duy Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Janardan passt de bal in één keer door. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Duy Cường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - BLAUGRANA 1:2

89e minuut.
Liivak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rojas Rodríguez de bal. Liivak speelt de bal door. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez schiet op doel. Duy Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kinare ke nivasi 71%, BLAUGRANA 29%.
kinare ke nivasi - BLAUGRANA 1:2