Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COUNTER Akelas
343 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 30.2
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sandipan is nu in balbezit. Luthra onderschept slim de pass. Luthra passt de bal zonder na te denken. Raju is nu in balbezit. Raju schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Raju is nu in balbezit. Seshu rent richting de bal. Seshu passt de bal zonder na te denken. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay geeft de bal voor. Srijata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Raju haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ramprakesh de bal. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk schiet op doel. Srijata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COUNTER - Akelas 0:1

22e minuut.
Sathasivam is nu in balbezit. Sathasivam passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov geeft een hoge lob. Srijata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luthra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasabov zal de hoekschop nemen. Srijata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Luthra is nu in balbezit. Tomasiuk speelt de bal door. Raju is nu in balbezit. Raju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Neela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COUNTER 64%, Akelas 36%.
COUNTER - Akelas 0:1

50e minuut.
Chidambar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sandipan de bal. Raju schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raju krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sashekala met de inworp. Meghnad rent richting de bal. Meghnad passt de bal met de wreef. Chidambar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chidambar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Chidambar rent richting de bal. Chidambar passt de bal in één keer door. Peristeris speelt de bal door. Klungelig pakt Raghuram de bal. Raghuram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramprakesh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramprakesh krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vijay is nu in balbezit. Meghnad verovert de bal door een tackle van achteren. Meghnad met een sublieme pass. Daar is Soogoor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soogoor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COUNTER 37%, Akelas 63%.
COUNTER - Akelas 0:1