Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barçalona. Kerala Blaster Football Club
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Fortaleza speelt de bal door. Sandipan is nu in balbezit. Sandipan speelt de bal door. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bhadrak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 1:0

25e minuut.
Rajiv is nu in balbezit. Rajiv haalt uit met een fantastische trap. Manikkalingam geeft een hoge lob. Shvetank heeft problemen om de bal te vangen. Jaspitsingh geeft een lange en hoge pass. Paal!

34e minuut.
Jaspitsingh speelt de bal door. Rajiv is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shvetank. Shvetank krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tikaram met een sublieme pass. Shvetank heeft problemen om de bal te vangen. Shvetank passt de bal met de wreef. Fortaleza rent richting de bal. Fortaleza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kavi rent richting de bal. Kavi passt de bal met de wreef. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu schiet op doel. Thakur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 2:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortaleza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tirumalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu passt de bal zonder na te denken. Kavi controleert de bal met de borst. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Thakur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 50%, Kerala Blaster Football Club 50%.
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 2:0

46e minuut.
Tirumalai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kothandaraman komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Alexa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Utpal de bal onder controle te krijgen. Kavi is nu in balbezit. Kavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jagarlamudi met de inworp. Daar is Bhanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bhanu geeft een hoge lob. Daar is Pandelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sankaran geeft de bal voor. Inworp. Fortaleza met een snelle inworp. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 3:0

78e minuut.
Manikkalingam geeft de bal voor. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagarlamudi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jagadeep is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rajiv zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 43%, Kerala Blaster Football Club 57%.
FC Barçalona. - Kerala Blaster Football Club 3:1