Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANKit HighRangerZzz
Normal Tactiek 424
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Neerja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandyam heeft problemen om de bal te vangen. Mandyam geeft een hoge lob. Mukul rent richting de bal. Mukul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKit - HighRangerZzz 0:1

3e minuut.
Krishnaswamy kan de bal niet met de borst controleren. Vasuman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidyadhar. Vidyadhar krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dasari is nu in balbezit. Dasari geeft een lange en hoge pass. Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Phutika onderschept slim de pass. Phutika haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thyagarajan kopt de bal weg. Krishnaswamy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidyadhar is nu in balbezit. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap. Kedarnath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKit - HighRangerZzz 0:2

14e minuut.
Rupesh rent richting de bal. Rupesh geeft de bal voor. Inworp. Polamreddy met de inworp. Phutika geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Neerja kopt de bal weg. Vasuman heeft problemen om de bal te vangen. Raghavanpillai is nu in balbezit. Phutika bereikt de bal nog maar net als eerste. Phutika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Raghavanpillai rent richting de bal. Chandar onderschept slim de pass. Chandar speelt de bal door. Pushkala is nu in balbezit. Pushkala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Thyagarajan onderschept slim de pass. Thyagarajan geeft een lange en hoge pass. Vasuman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krishnaswamy is nu in balbezit. Krishnaswamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKit 45%, HighRangerZzz 55%.
ANKit - HighRangerZzz 0:2

52e minuut.
Daar is Raghavanpillai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raghavanpillai geeft de bal voor. Mandyam rent richting de bal. Mandyam geeft de bal voor. Thyagarajan probeert de bal aan de voet te houden. Kedarnath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Phutika met een sublieme pass. Dasari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasari geeft een hoge lob. Phutika is nu in balbezit. Phutika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mukul speelt de bal door. Raghavanpillai is nu in balbezit. Raghavanpillai speelt de bal door. Vidyadhar rent richting de bal. Vidyadhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Raghavanpillai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowrirajan begaat een overtreding. Raghavanpillai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raghavanpillai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vidyadhar controleert de bal met de borst. Vidyadhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANKit - HighRangerZzz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKit 48%, HighRangerZzz 52%.
ANKit - HighRangerZzz 0:3