Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANKit FC Barçalona.
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


6e minuut.
Alexa probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu passt de bal met de wreef. Kavi is nu in balbezit. Kavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Polamreddy de bal onder controle te krijgen. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chandar. Chandar krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Phutika verovert de bal door een tackle van achteren. Phutika heeft problemen om de bal te vangen. Phutika speelt de bal door. Pushkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bębenek onderschept slim de pass. Bębenek met een sublieme pass. Phutika bereikt de bal nog maar net als eerste. Phutika haalt uit met een fantastische trap. Mandyam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKit - FC Barçalona. 1:0

39e minuut.
Bhanu geeft de bal voor. Manoranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandipan geeft de bal voor. Pandelescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKit 59%, FC Barçalona. 41%.
ANKit - FC Barçalona. 1:0

49e minuut.
Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Fortaleza rent richting de bal. Fortaleza passt de bal met de wreef. Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavi haalt uit met een fantastische trap. Kedarnath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bhanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhanu geeft een hoge lob. Daar is Manoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu schiet op doel. Kedarnath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. Kedarnath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANKit - FC Barçalona. 1:1

60e minuut.
Mani komt het veld opgelopen. Sita komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sowrirajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sita begaat een overtreding. Sowrirajan raakt geblesseerd tijdens het duel. Siddhi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mani verovert de bal door een tackle van achteren. Mani geeft een hoge lob. Champia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sita is nu in balbezit. Sita schiet op doel. Kedarnath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Fortaleza geeft een hoge lob. Sita kopt de bal weg. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKit - FC Barçalona. 1:2

84e minuut.
Manoj geeft een lange en hoge pass. Progyan kopt de bal weg. Shvetank met een sublieme pass. Sita is nu in balbezit. Sita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Polamreddy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phutika rent richting de bal. Shvetank speelt de bal door. Phutika bereikt de bal nog maar net als eerste. Phutika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKit 60%, FC Barçalona. 40%.
ANKit - FC Barçalona. 1:2