Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballers in God Nazi FC
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Laddha met een sublieme pass. Shyamsundar is nu in balbezit. Shyamsundar met een sublieme pass. Subodh is nu in balbezit. Subodh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dasgupta kopt de bal weg. Ancheri probeert de bal aan de voet te houden. Sanjukta rent richting de bal. Ancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancheri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballers in God - Nazi FC 1:0

21e minuut.
Subodh is nu in balbezit. Ancheri rent richting de bal. Subodh bereikt de bal nog maar net als eerste. Subodh draait met de bal, schiet en ... Ram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballers in God - Nazi FC 2:0

41e minuut.
Kedarnath trapt de bal weg. Srivastava kopt de bal weg. Shyamsundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Somendra onderschept slim de pass. Somendra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dasgupta probeert naar een medespeler te passen. Brijmohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brijmohan probeert naar een medespeler te passen. Somendra is nu in balbezit. Somendra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballers in God 59%, Nazi FC 41%.
Ballers in God - Nazi FC 2:0

46e minuut.
Brijmohan is nu in balbezit. Brijmohan geeft een lange en hoge pass. Daar is Srivastava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subodh is nu in balbezit. Subodh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Laddha onderschept slim de pass. Subodh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laddha onderschept slim de pass. Ancheri onderschept slim de pass. Ancheri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Laddha is nu in balbezit. Prasanna onderschept slim de pass. Sanaka begaat een overtreding. Sanaka krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Amol speelt de bal door. Prasanna is nu in balbezit. Sanaka maakt een afschuwelijke overtreding. Sanaka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Prasanna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prasanna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Brijmohan de bal. Subodh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nageshwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Parvin onderschept slim de pass. Parvin geeft de bal voor. Somendra is nu in balbezit. Somendra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballers in God 52%, Nazi FC 48%.
Ballers in God - Nazi FC 2:0