Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.zion11.com Hapoel Jerusalem
DMF up Tactiek מכבי אחוזת אמוק
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
50.6 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Quang Thuận met een sublieme pass. Levit is nu in balbezit. Milić begaat een overtreding. Milić krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vahava kopt de bal weg. Vahava is nu in balbezit. Vahava met een sublieme pass. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 0:1

21e minuut.
Levit is nu in balbezit. Milić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Levit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levit neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:1

25e minuut.
Milić geeft de bal voor. Hames is nu in balbezit. Bugaian begaat een overtreding. Hames is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merritt met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Merritt kopt de bal weg. Zbarakh speelt de bal door. Quang Thuận kopt de bal weg. Levit rent richting de bal. Levit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leal is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. Bajek geeft een hoge lob. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe draait met de bal, schiet en ... Zbarakh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:2

34e minuut.
Bugaian onderschept slim de pass. Bugaian passt de bal zonder na te denken. Smalec rent richting de bal. Smalec geeft de bal voor. Leal is nu in balbezit. Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kenda rent richting de bal. Kenda passt de bal met de wreef. Menashe rent richting de bal. Menashe schiet op doel. Zbarakh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hames de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... Zbarakh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:3

45e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava passt de bal met de wreef. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 54%, Hapoel Jerusalem 46%.
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:4

49e minuut.
Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milić geeft een hoge lob. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:5

51e minuut.
Daar is Smalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hames is nu in balbezit. Smalec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hames is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menashe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zbarakh bokst de bal weg.

54e minuut.
Prideaux met een sublieme pass. Ron is nu in balbezit. Menashe onderschept slim de pass. Menashe geeft een hoge lob. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bugaian geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Milić de bal onder controle te krijgen. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Levit de bal. Levit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hames met een sublieme pass. Daar is Menashe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naumiuk krijgt een gele kaart. Menashe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Menashe neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Prideaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Merritt speelt de bal door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal in één keer door. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames schiet op doel. Zbarakh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menashe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 1:6

76e minuut.
Bugaian geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wilkinson de bal onder controle te krijgen. Quang Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thuận draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 2:6

84e minuut.
Milić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vahava rent richting de bal. Vahava geeft een lange en hoge pass. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 2:7

90e minuut.
Vahava kopt de bal weg. Smalec rent richting de bal. Hames verovert de bal door een tackle van achteren. Hames schiet op doel. Zbarakh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.zion11.com 57%, Hapoel Jerusalem 43%.
www.zion11.com - Hapoel Jerusalem 2:8