Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichud Ashdod FC Eilat
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sabag trapt de bal weg. Ben Shushan kopt de bal weg. Laluz is nu in balbezit. Maymon onderschept slim de pass. Maymon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yadin rent richting de bal. Maymon onderschept slim de pass. Maymon speelt de bal door. Peres rent richting de bal. Peres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maymon passt de bal in één keer door. Peres rent richting de bal. Peres passt de bal zonder na te denken. Shayo is nu in balbezit. Shayo geeft een lange en hoge pass. Sabag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Ashdod - FC Eilat 1:0

35e minuut.
Peres draait met de bal, schiet en ... Badir kopt de bal weg. Daar is Vaaknin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gilat kopt de bal weg. Kakun rent richting de bal. Maymon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maymon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Ashdod 43%, FC Eilat 57%.
Ichud Ashdod - FC Eilat 1:0

58e minuut.
Kalfa passt de bal met de wreef. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish begaat een overtreding. Balaish krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Yadin rent richting de bal. Gilat onderschept slim de pass. Gilat met een sublieme pass. Klungelig pakt Peres de bal. Peres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Ashdod - FC Eilat 2:0

75e minuut.
Laluz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfasi rent richting de bal. Alfasi geeft de bal voor. Revivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revivo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vaaknin is nu in balbezit. Vaaknin geeft de bal voor. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maymon rent richting de bal. Maymon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Buskila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zandberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laluz speelt de bal door. Ben Shushan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shushan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Ashdod 32%, FC Eilat 68%.
Ichud Ashdod - FC Eilat 2:0