Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadavohel FC Pld
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Inbrum onderschept slim de pass. Danin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Inbrum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rahav neemt zijn aanloop. Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Haimov is nu in balbezit. Livnat verovert de bal door een tackle van achteren. Livnat geeft een lange en hoge pass. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Danin met een sublieme pass. Gershon rent richting de bal. Glam rent richting de bal. Gershon verovert de bal door een tackle van achteren. Gershon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rahav is nu in balbezit. Rahav passt de bal zonder na te denken. Danin is nu in balbezit. Inbrum verovert de bal door een tackle van achteren. Inbrum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Blastra passt de bal in één keer door. Kisos rent richting de bal. Rahav verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav schiet op doel. Tahar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Frid bereikt de bal nog maar net als eerste. Danin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danin met een sublieme pass. Inbrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Inbrum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kisos onderschept slim de pass. Kisos geeft een hoge lob. Danin rent richting de bal. Livnat onderschept slim de pass. Livnat draait met de bal, schiet en ... Singolda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Kisos de bal. Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danin. Danin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 62%, Pld 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadavohel FC - Pld 0:0

49e minuut.
Frid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zvieli met een snelle inworp. Livnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kisos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Danin geeft de bal voor. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Haimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimov geeft een hoge lob. Rahav kopt de bal weg. Inbrum is nu in balbezit. Inbrum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 49%, Pld 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadavohel FC - Pld 0:0