Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3093
FCBJ M.c fun
442 Tactiek 424
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


13e minuut.
Ravizada is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal zonder na te denken. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ravizada is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo speelt de bal door. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - M.c fun 1:0

28e minuut.
Buchbut kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorgan neemt de hoekschop. Grainik maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buchbut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorgan met een snelle inworp. Grainik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grainik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ben Dov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ourdouillie kopt de bal weg. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal in één keer door. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - M.c fun 2:0

41e minuut.
Guentzel onderschept slim de pass. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Grainik rent richting de bal. Grainik haalt uit met een fantastische trap. Ben Dov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - M.c fun 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 34%, M.c fun 66%.
FCBJ - M.c fun 3:0

52e minuut.
Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ourdouillie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melumad maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Dov bokst de bal weg.

53e minuut.
Gorgan met de inworp. Ourdouillie kan de bal niet met de borst controleren. Ourdouillie speelt de bal door. Klungelig pakt Gorgan de bal. Gorgan geeft de bal voor. Ben Dov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ishtoyan passt de bal in één keer door. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal zonder na te denken. Melumad rent richting de bal. Melumad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buchbut kopt de bal weg. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan passt de bal met de wreef. Daar is Grainik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grainik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ourdouillie met een sublieme pass. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan probeert naar een medespeler te passen. Grainik rent richting de bal. Grainik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Guentzel speelt de bal door. Frid rent richting de bal. Ishtoyan onderschept slim de pass. Grainik rent richting de bal. Grainik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - M.c fun 4:0

75e minuut.
Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Melumad bereikt de bal nog maar net als eerste. Melumad passt de bal met de wreef. Ishtoyan is nu in balbezit. Ishtoyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Haza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grainik de bal. Grainik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ravizada geeft een hoge lob. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan passt de bal in één keer door. Daar is Grainik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grainik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - M.c fun 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 12%, M.c fun 88%.
FCBJ - M.c fun 5:0