Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Ra`anana FC Edery
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hanuka probeert naar een medespeler te passen. Kaplan rent richting de bal. Tega is nu in balbezit. Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Haroni met een harde bal richting middenveld. Hermon kopt de bal weg. Salama is nu in balbezit. Salama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Perez geeft een lange en hoge pass. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz passt de bal met de wreef. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap. Shirazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 52%, FC Edery 48%.
Shimshon Ra`anana - FC Edery 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Perez de bal. Perez passt de bal in één keer door. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan schiet op doel. Shirazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Walk ... Strafschop! Kaplan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Shirazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 2:0

59e minuut.
Moshkovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama is nu in balbezit. Ziv is nu in balbezit. Ziv schiet op doel. Haroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krispis met een snelle inworp. Krispis rent richting de bal. Krispis geeft een hoge lob. Sassi kan de bal niet met de borst controleren. Sassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - FC Edery 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 54%, FC Edery 46%.
Shimshon Ra`anana - FC Edery 2:1