Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mo`adon Sport Tzabar Big Blue Apes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Na een snelle pass probeert Smadga de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Musa zal de hoekschop nemen. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rot kopt de bal weg. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree passt de bal zonder na te denken. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:0

19e minuut.
Zigankov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pralija komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sachar heeft problemen om de bal te vangen. Sachar geeft de bal voor. Alosh kopt de bal weg. Sarid is nu in balbezit. Sarid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:1

36e minuut.
Tal is nu in balbezit. Fadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadida speelt de bal door. Sarid rent richting de bal. Sarid draait met de bal, schiet en ... Paal! Tzinovitch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot geeft een lange en hoge pass. Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 46%, Big Blue Apes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:1

55e minuut.
Abergil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fadida de bal. Rot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rot krijgt een gele kaart. Fadida raakt geblesseerd tijdens het duel. Fadida legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tzinovitch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:2

62e minuut.
Vilner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Sarid is nu in balbezit. Sarid draait met de bal, schiet en ... Tzinovitch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:3

65e minuut.
Abarjil passt de bal in één keer door. Tal speelt de bal door. Alosh heeft problemen om de bal te vangen. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rot kopt de bal weg. Pralija geeft een hoge lob. Fadida kopt de bal weg. Sarid is nu in balbezit. Sarid schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Deree is nu in balbezit. Deree geeft de bal voor. Abarjil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Buzaglo probeert de bal aan de voet te houden. Sachar is nu in balbezit. Sachar geeft een lange en hoge pass. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 42%, Big Blue Apes 58%.
Mo`adon Sport Tzabar - Big Blue Apes 1:3