Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Ashdod Bnei Beit-She`an
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nagar met een snelle inworp. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin geeft de bal voor. Shmargad is nu in balbezit. Shmargad draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alberman kopt de bal weg. Nassaradin is nu in balbezit. Nassaradin passt de bal zonder na te denken. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Shmargad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avrahami komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Shina onderschept slim de pass. Nassaradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shina rent richting de bal. Shina haalt uit met een fantastische trap. Zalach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Bnei Beit-She`an 0:1

33e minuut.
Shina passt de bal zonder na te denken. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar geeft de bal voor. Shina rent richting de bal. Shina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Noyman geeft de bal voor. Gilbert rent richting de bal. Kol verovert de bal door een tackle van achteren. Brick rent richting de bal. Brick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 58%, Bnei Beit-She`an 42%.
Maccabi Ashdod - Bnei Beit-She`an 0:1

46e minuut.
Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin passt de bal in één keer door. Alon rent richting de bal. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert schiet op doel. Abergil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Alon kopt de bal weg. Tapra heeft problemen om de bal te vangen. Tapra speelt de bal door. Nassaradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin schiet op doel. Zalach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Bnei Beit-She`an 0:2

59e minuut.
Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar speelt de bal door. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin is nu in balbezit. Nassaradin haalt uit met een fantastische trap. Zalach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tapra passt de bal met de wreef. Daar is Vermot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Abergil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zalach met een harde bal richting middenveld. Inworp. Avrahami met een snelle inworp. Kol rent richting de bal. Kol geeft de bal voor. Zalach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 67%, Bnei Beit-She`an 33%.
Maccabi Ashdod - Bnei Beit-She`an 0:2