Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakefet RaFuL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Geva probeert naar een medespeler te passen. Namdar is nu in balbezit. Namdar passt de bal in één keer door. Liad is nu in balbezit. Liad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tega heeft problemen om de bal te vangen. Refaeli is nu in balbezit. Refaeli passt de bal in één keer door. Shechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Shechter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakefet 52%, RaFuL 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakefet - RaFuL 0:0

61e minuut.
Zokol geeft de bal voor. Inworp. Karpel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft de bal voor. Krisspin bokst de bal weg. Liad is nu in balbezit. Liad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakefet - RaFuL 1:0

76e minuut.
Bercovich is nu in balbezit. Shechter is nu in balbezit. Shechter passt de bal zonder na te denken. Refaeli rent richting de bal. Refaeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zokol rent richting de bal. Zokol met een sublieme pass. Shechter rent richting de bal. Refaeli rent richting de bal. Refaeli schiet op doel. Tikva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakefet 52%, RaFuL 48%.
Rakefet - RaFuL 1:0