Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTA CRUZ TEAM Rhaenyritos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Nin Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado heeft problemen om de bal te vangen. Machicado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Subirana trapt de bal weg van het doel. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa begaat een overtreding. Orellana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orellana kan niet meer verder spelen. Sendic komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Inworp. Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machicado is nu in balbezit. Machicado geeft de bal voor. Nin Novoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo met een sublieme pass. Nin Novoa is nu in balbezit. Machicado is nu in balbezit. Machicado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA CRUZ TEAM 66%, Rhaenyritos 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SANTA CRUZ TEAM - Rhaenyritos 0:0

55e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan geeft een lange en hoge pass. Nin Novoa is nu in balbezit. Nin Novoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo met een sublieme pass. Machicado rent richting de bal. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa schiet op doel. Subirana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
da Costa rent richting de bal. da Costa passt de bal in één keer door. Kempff is nu in balbezit. Kempff schiet op doel. Siripaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA CRUZ TEAM - Rhaenyritos 1:0

65e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameller rent richting de bal. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SANTA CRUZ TEAM - Rhaenyritos 1:1

74e minuut.
Machicado probeert de bal met de borst te controleren. Olazabal rent richting de bal. Olazabal geeft een lange en hoge pass. Babastro probeert de bal met de borst te controleren. Babastro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kempff bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kempff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grajeda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTA CRUZ TEAM - Rhaenyritos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTA CRUZ TEAM 49%, Rhaenyritos 51%.
SANTA CRUZ TEAM - Rhaenyritos 2:1