Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Pieces Valle Wipala
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Balboa is nu in balbezit. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Arandia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Pieces - Valle Wipala 0:1

23e minuut.
Huamán geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Arandia bokst de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Pieces - Valle Wipala 0:2

25e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros rent richting de bal. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Pieces - Valle Wipala 0:3

29e minuut.
Soleto onderschept slim de pass. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Eid rent richting de bal. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Salvador rent richting de bal. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Pieces 57%, Valle Wipala 43%.
Unión Pieces - Valle Wipala 0:3

46e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calderón. Calderón krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Irahola rent richting de bal. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irahola. Hinojosa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hinojosa kan niet meer verder spelen. Zánkiz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pereyra met een snelle inworp. Balboa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvis. Galvis krijgt een gele kaart. Balboa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balboa met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Apaza rent richting de bal. Apaza passt de bal met de wreef. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Pieces 63%, Valle Wipala 37%.
Unión Pieces - Valle Wipala 0:3