Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Centro blue look
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Meza passt de bal in één keer door. Pachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares begaat een overtreding. Linares krijgt een gele kaart. Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cartagena komt het veld opgelopen. Gonzales zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Linares de bal. Pachi rent richting de bal. Pachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Powierża kopt de bal weg. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri probeert naar een medespeler te passen. de la Quintana is nu in balbezit. de la Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Centro - blue look 0:1

27e minuut.
Cartagena geeft de bal voor. Cartagena kan de bal niet met de borst controleren. Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Hinojosa draait met de bal, schiet en ... Merida probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Pachi kan de bal niet met de borst controleren. Linares rent richting de bal. Pachi onderschept slim de pass. Pachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peredo kopt de bal weg. Meza is nu in balbezit. Milliet begaat een overtreding. Milliet krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cartagena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plata komt het veld opgelopen. Linares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erlwein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 44%, blue look 56%.
Team Centro - blue look 0:1

47e minuut.
Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merida de bal. Pachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Powierża is nu in balbezit. Powierża met een sublieme pass. de la Quintana rent richting de bal. de la Quintana draait met de bal, schiet en ... Paal! Osinaga bokst de bal weg.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Meza de bal onder controle te krijgen. Powierża met een sublieme pass. Milliet bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Quintana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kolher is nu in balbezit. Kolher speelt de bal door. Pachi is nu in balbezit. Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de la Quintana is nu in balbezit. Peredo begaat een overtreding. de la Quintana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Quintana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 52%, blue look 48%.
Team Centro - blue look 0:1