Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df Deportivo Quito
b Tactiek 442 sdq
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Morillo probeert naar een medespeler te passen. García Pérez rent richting de bal. Prittas rent richting de bal. Prittas geeft de bal voor. Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 1:0

6e minuut.
Morillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Pérez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chuguin. García Pérez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prittas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saldaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 2:0

9e minuut.
Prittas kopt de bal weg. Klungelig pakt García Pérez de bal. Sanguinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. García Pérez schiet op doel. Saldaña bokst de bal weg.

10e minuut.
Laurino heeft problemen om de bal te vangen. Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal zonder na te denken. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez schiet op doel. Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morillo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marcillo geeft de bal voor. García Pérez kopt de bal weg. Velásquez kan de bal niet met de borst controleren. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 3:0

13e minuut.
Manda is nu in balbezit. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez onderschept slim de pass. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sanguinetti de bal onder controle te krijgen. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 4:0

26e minuut.
Yánez met een sublieme pass. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez geeft een hoge lob. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Saldaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Gasol Gasolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez rent richting de bal. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Gasol Gasolina geeft een hoge lob. García Pérez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Strugarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal in één keer door. García Pérez rent richting de bal. García Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gasol Gasolina passt de bal met de wreef. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas onderschept slim de pass. Prittas geeft een lange en hoge pass. Morillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 17%, Deportivo Quito 83%.
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 4:0

50e minuut.
García Pérez draait met de bal, schiet en ... Saldaña speelt de bal door. Yánez kopt de bal weg. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cárdenas met een snelle inworp. Morillo rent richting de bal. Durán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morillo raakt geblesseerd tijdens het duel. García Pérez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 5:0

54e minuut.
Morillo haalt uit met een fantastische trap. Saldaña probeert naar een medespeler te passen. Prittas kopt de bal weg. Daar is Lucero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 6:0

57e minuut.
Laurino verovert de bal door een tackle van achteren. Prittas onderschept slim de pass. Prittas geeft een lange en hoge pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yánez probeert naar een medespeler te passen. Prittas geeft een hoge lob. Velásquez met een sublieme pass. Yánez rent richting de bal. Yánez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saldaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sanguinetti is nu in balbezit. Morillo onderschept slim de pass. Morillo passt de bal met de wreef. García Pérez rent richting de bal. García Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 7:0

65e minuut.
Morillo geeft een hoge lob. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez geeft de bal voor. Strugarek is nu in balbezit. Strugarek geeft een lange en hoge pass. Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Prittas kopt de bal weg. García Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Sanguinetti rent richting de bal. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saldaña met een harde bal richting middenveld. Prittas probeert naar een medespeler te passen. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Yánez met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Durán begaat een overtreding. Durán krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Manda probeert de bal met de borst te controleren. Prittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas passt de bal in één keer door. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Morillo rent richting de bal. Morillo geeft de bal voor. Prittas kopt de bal weg. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Saldaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 8:0

89e minuut.
Manda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez geeft een lange en hoge pass. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Strugarek met de inworp. Prittas is nu in balbezit. Prittas geeft een lange en hoge pass. Morillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 19%, Deportivo Quito 81%.
Borussia Dortmund df - Deportivo Quito 9:0