Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df Sundernland AFC
b Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 22.8
good Schieten average
excellent Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Rancati onderschept slim de pass. Rancati speelt de bal door. García Pérez rent richting de bal. García Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Larramendi met een harde bal richting middenveld. Farfán kopt de bal weg. Valdivieso heeft problemen om de bal te vangen. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Rancati verovert de bal door een tackle van achteren. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas verovert de bal door een tackle van achteren. Prittas passt de bal in één keer door. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pereyra is nu in balbezit. Gasol Gasolina verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina geeft een hoge lob. García Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Larramendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rancati kopt de bal weg. Daar is García Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarate is nu in balbezit. Farfán onderschept slim de pass. Farfán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Eguiguren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strugarek met de inworp. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 1:0

15e minuut.
Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina passt de bal in één keer door. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez draait met de bal, schiet en ... Eguiguren probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Prittas heeft problemen om de bal te vangen. Prittas geeft een lange en hoge pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Oramas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft de bal voor. Rancati springt en kopt de bal. Larramendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 2:0

21e minuut.
García Pérez passt de bal met de wreef. Strugarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strugarek geeft een hoge lob. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Prittas speelt de bal door. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati passt de bal met de wreef. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 3:0

28e minuut.
Prittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas geeft de bal voor. Bayas heeft problemen om de bal te vangen. García Pérez rent richting de bal. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Larramendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Rancati rent richting de bal. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eguiguren met een harde bal richting middenveld. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel. Paal! García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 4:0

34e minuut.
Farfán passt de bal zonder na te denken. Prittas rent richting de bal. Prittas geeft een hoge lob. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Farfán passt de bal in één keer door. Prittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas met een sublieme pass. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Farfán rent richting de bal. Farfán geeft een lange en hoge pass. Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Strugarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oramas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 19%, Sundernland AFC 81%.
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 4:0

48e minuut.
Strugarek verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán rent richting de bal. Farfán geeft een hoge lob. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 5:0

50e minuut.
Eguiguren geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert García Pérez de bal onder controle te krijgen. Bayas kopt de bal weg. García Pérez rent richting de bal. García Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
García Pérez rent richting de bal. García Pérez passt de bal met de wreef. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati schiet op doel. Larramendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 6:0

53e minuut.
Oramas rent richting de bal. García Pérez onderschept slim de pass. Bayas onderschept slim de pass. Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Farfán met de inworp. Gasol Gasolina geeft de bal voor. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... Larramendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 7:0

58e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina passt de bal zonder na te denken. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Farfán geeft een hoge lob. Larramendi met een sublieme pass. Farfán kopt de bal weg. García Pérez heeft problemen om de bal te vangen. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
García Pérez geeft de bal voor. Eguiguren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 8:0

63e minuut.
Doeltrap. Larramendi trapt de bal weg van het doel. Farfán met een sublieme pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Larramendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is García Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel. Larramendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Rancati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prittas is nu in balbezit. Prittas geeft een hoge lob. García Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
García Pérez rent richting de bal. García Pérez speelt de bal door. Rancati heeft problemen om de bal te vangen. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Larramendi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 9:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortiz trapt de bal weg. Farfán kopt de bal weg. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pérez passt de bal in één keer door. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 10:0

76e minuut.
Eguiguren geeft een lange en hoge pass. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán probeert naar een medespeler te passen. García Pérez rent richting de bal. García Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pereyra met een sublieme pass. Marcillo met een sublieme pass. Prittas met een sublieme pass. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez schiet op doel. Klungelig pakt Ortiz de bal. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Marcillo is nu in balbezit. Marcillo geeft de bal voor. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Larramendi trapt de bal weg van het doel. Strugarek kopt de bal weg. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez draait met de bal, schiet en ... Larramendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 12%, Sundernland AFC 88%.
Borussia Dortmund df - Sundernland AFC 11:0