Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente Barceliga cris
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Irazabal rent richting de bal. López Pérez rent richting de bal. Irazabal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irazabal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Blair kopt de bal weg. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - cris 1:0

26e minuut.
Pozo passt de bal zonder na te denken. Martínez López rent richting de bal. Martínez López geeft een hoge lob. Irazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irazabal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calisto rent richting de bal. Calisto passt de bal in één keer door. Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - cris 2:0

33e minuut.
López Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Pérez probeert naar een medespeler te passen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo rent richting de bal. Chimbo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Villalta rent richting de bal. De la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Fuente speelt de bal door. Chimbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Domínguez Prieto kopt de bal weg. Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. López Pérez is nu in balbezit. López Pérez draait met de bal, schiet en ... Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Barceliga - cris 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Barceliga 57%, cris 43%.
Independiente Barceliga - cris 2:1

51e minuut.
Chimbo rent richting de bal. López Pérez rent richting de bal. Chimbo is nu in balbezit. Chimbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independiente Barceliga - cris 2:2

60e minuut.
Calisto rent richting de bal. Irazabal rent richting de bal. Irazabal probeert naar een medespeler te passen. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Estupiñán geeft een hoge lob. Domínguez Prieto rent richting de bal. Chimbo rent richting de bal. López Pérez rent richting de bal. López Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cáceres met de inworp. Klungelig pakt Vela de bal. López Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo rent richting de bal. Chimbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Villalta probeert naar een medespeler te passen. López Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo rent richting de bal. López Pérez is nu in balbezit. López Pérez schiet op doel. Villavicencio bokst de bal weg.

83e minuut.
Villavicencio met een harde bal richting middenveld. Calisto kopt de bal weg. Irazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. López Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. López Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Barceliga 56%, cris 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Independiente Barceliga - cris 2:2