Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Màs que fu cris
240414-433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 22.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Melinte probeert naar een medespeler te passen. Reyer rent richting de bal. Reyer draait met de bal, schiet en ... Jeszenszky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 1:0

5e minuut.
Minda heeft problemen om de bal te vangen. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer passt de bal zonder na te denken. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 2:0

8e minuut.
Utov speelt de bal door. Reyer is nu in balbezit. Reyer passt de bal met de wreef. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 3:0

12e minuut.
Varela geeft een lange en hoge pass. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft de bal voor. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky schiet op doel. De bal raakt de paal. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Reyer is nu in balbezit. Reyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Utov geeft een hoge lob. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Macias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jeszenszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmit neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 4:0

32e minuut.
Utov probeert naar een medespeler te passen. Reyer is nu in balbezit. Reyer passt de bal met de wreef. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 5:0

35e minuut.
Utov is nu in balbezit. Utov passt de bal met de wreef. Reyer speelt de bal door. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Daar is Utov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utov passt de bal in één keer door. Reyer is nu in balbezit. Reyer geeft een hoge lob. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer geeft een lange en hoge pass. Calisto probeert de bal aan de voet te houden. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Reyer de bal onder controle te krijgen. Utov is nu in balbezit. Utov geeft een lange en hoge pass. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg. Macias heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Màs que fu 22%, cris 78%.
Màs que fu - cris 6:0

47e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky passt de bal met de wreef. Manfugaz geeft de bal voor. Reyer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 7:0

50e minuut.
Doeltrap. López trapt de bal weg van het doel. Melinte kopt de bal weg. Reyer rent richting de bal. Reyer haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Varela zal de hoekschop nemen. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky controleert de bal met de borst. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 8:0

51e minuut.
Díaz Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Martinez met een sublieme pass. Calisto rent richting de bal. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 9:0

53e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal met de wreef. Amor rent richting de bal. Reyer onderschept slim de pass. Reyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeszenszky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 10:0

54e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov passt de bal in één keer door. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Macias probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varela neemt de hoekschop. Reyer rent richting de bal. Reyer schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez krijgt een gele kaart. Jeszenszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jeszenszky de bal. Jeszenszky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Calisto verovert de bal door een tackle van achteren. Melinte onderschept slim de pass. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Mayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov verovert de bal door een tackle van achteren. Utov passt de bal met de wreef. Reyer heeft problemen om de bal te vangen. Reyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Macias de bal. Jeszenszky rent richting de bal. Macias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jeszenszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmit legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 11:0

68e minuut.
Klungelig pakt Jeszenszky de bal. Jeszenszky geeft de bal voor. Utov met een sublieme pass. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer draait met de bal, schiet en ... López bokst de bal weg. Daar is Amor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer rent richting de bal. Reyer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Reyer heeft problemen om de bal te vangen. Reyer passt de bal met de wreef. Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 12:0

71e minuut.
Jeszenszky passt de bal zonder na te denken. Utov rent richting de bal. Utov geeft een hoge lob. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 13:0

72e minuut.
Jeszenszky probeert naar een medespeler te passen. Varela rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrios komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Utov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amor de bal. Jeszenszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeszenszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 14:0

79e minuut.
Manfugaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calisto. Manfugaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Manfugaz met een snel genomen vrije trap. Reyer controleert de bal met de borst. Reyer draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 15:0

82e minuut.
Macias met een harde bal richting middenveld. Manfugaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Amor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer rent richting de bal. Reyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jeszenszky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Jeszenszky raakt geblesseerd tijdens het duel. Utov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reyer is nu in balbezit. Reyer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 16:0

86e minuut.
Calisto geeft de bal voor. Szmit geeft een hoge lob. Reyer kopt de bal weg. Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 17:0

89e minuut.
Jeszenszky heeft problemen om de bal te vangen. Jeszenszky passt de bal zonder na te denken. Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer onderschept slim de pass. Reyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jeszenszky rent richting de bal. Jeszenszky speelt de bal door. Daar is Reyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Macias de bal onder controle te krijgen. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Màs que fu - cris 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Màs que fu 15%, cris 85%.
Màs que fu - cris 18:0