Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: Espoli Fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2327
Espoli Fc Independiente Barceliga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Farfán kopt de bal weg. Blair is nu in balbezit. Blair passt de bal in één keer door. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Dumas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres met een sublieme pass. Domínguez Prieto is nu in balbezit. Matamoros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamoros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Independiente Barceliga 1:0

33e minuut.
Inworp. Gonzalez Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rondón kan de bal niet met de borst controleren. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Volantes heeft problemen om de bal te vangen. Pozo is nu in balbezit. Peñaherrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair rent richting de bal. Blair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espoli Fc 47%, Independiente Barceliga 53%.
Espoli Fc - Independiente Barceliga 1:0

48e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair speelt de bal door. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Domínguez Prieto is nu in balbezit. Domínguez Prieto passt de bal met de wreef. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Blair is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres met een sublieme pass. Matamoros is nu in balbezit. Matamoros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Espoli Fc - Independiente Barceliga 2:0

79e minuut.
Cienfuejo geeft een hoge lob. Inworp. Gonzalez Pacheco met de inworp. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espoli Fc 57%, Independiente Barceliga 43%.
Espoli Fc - Independiente Barceliga 2:0