Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Leverkusen 04 cris
Attack Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Klungelig pakt Sáez de bal. Chimbo is nu in balbezit. Chuguin rent richting de bal. Díaz Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Martinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Klungelig pakt Sáez de bal. Met opzet legt Chimbo zijn tegenspeler op de grond. Chimbo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Calisto met een sublieme pass. Villalta rent richting de bal. Cienfuejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienfuejo krijgt een gele kaart. Villalta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 55%, cris 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer Leverkusen 04 - cris 0:0

49e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Mayta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chimbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Martinez rent richting de bal. Díaz Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - cris 0:1

51e minuut.
Daar is Janier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calisto rent richting de bal. Janier maakt een afschuwelijke overtreding. Janier krijgt een gele kaart. Calisto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calisto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chimbo is nu in balbezit. Chimbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mayta rent richting de bal. Mayta passt de bal zonder na te denken. Chimbo rent richting de bal. Chimbo schiet op doel. Pesantez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Chimbo verovert de bal door een tackle van achteren. Chimbo speelt de bal door. Klungelig pakt Díaz Martinez de bal. Díaz Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 61%, cris 39%.
Bayer Leverkusen 04 - cris 0:1