Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranquilos Coyotes The Royalty
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Reascos rent richting de bal. Beltrand onderschept slim de pass. Beltrand passt de bal zonder na te denken. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sarate speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Zapata speelt de bal door. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Coyotes - The Royalty 0:1

34e minuut.
Reyes trapt de bal weg van het doel. Beltrand kopt de bal weg. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate onderschept slim de pass. Sarate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Coyotes 62%, The Royalty 38%.
Tranquilos Coyotes - The Royalty 0:1

51e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft de bal voor. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een hoge lob. Morena krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morena verovert de bal door een tackle van achteren. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena rent richting de bal. Morena haalt uit met een fantastische trap. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Coyotes - The Royalty 0:2

64e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand begaat een overtreding. Beltrand krijgt een gele kaart. Sarate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hurtado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Morena de bal. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Coyotes - The Royalty 0:3

69e minuut.
Beltrand met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva schiet op doel. Malal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce met een sublieme pass. Sarate is nu in balbezit. Sarate schiet op doel. Morena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sarate kopt de bal weg. Morena rent richting de bal. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarate wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Madina probeert naar een medespeler te passen. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Coyotes 59%, The Royalty 41%.
Tranquilos Coyotes - The Royalty 0:3