Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinteros Sportin Club Tranquilos Coyotes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Bastidas passt de bal zonder na te denken. Sarmiento speelt de bal door. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand haalt uit met een fantastische trap. Cortina bokst de bal weg.

7e minuut.
Vilores is nu in balbezit. Vinces rent richting de bal. Met opzet legt Vilores zijn tegenspeler op de grond. Vilores krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Urrutia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viscayosa is nu in balbezit. Vinces is nu in balbezit. Vinces draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldarriaga met een snelle inworp. Arévalo speelt de bal door. Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Saldarriaga probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - Tranquilos Coyotes 0:1

24e minuut.
Madina rent richting de bal. Madina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mosquera de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vilores bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces onderschept slim de pass. Vinces speelt de bal door. Viscayosa rent richting de bal. Viscayosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vilores speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Sarmiento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmiento krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Nebot is nu in balbezit. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 43%, Tranquilos Coyotes 57%.
Quinteros Sportin Club - Tranquilos Coyotes 0:1

46e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Bastidas onderschept slim de pass. Barrios onderschept slim de pass. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mosquera de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Daar is Nebot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - Tranquilos Coyotes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 47%, Tranquilos Coyotes 53%.
Quinteros Sportin Club - Tranquilos Coyotes 0:2