Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinteros Sportin Club Ecuador.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Arteaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinces bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chavarria met een harde bal richting middenveld. Sarate kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vinces rent richting de bal. Vinces schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sarate met een sublieme pass. Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vinces onderschept slim de pass. Vinces haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Rountree met de inworp. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces verovert de bal door een tackle van achteren. Vinces draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 38%, Ecuador. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quinteros Sportin Club - Ecuador. 0:0

54e minuut.
Díaz de la Rocha rent richting de bal. Orellana rent richting de bal. Sarate onderschept slim de pass. Díaz de la Rocha is nu in balbezit. Díaz de la Rocha schiet op doel. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - Ecuador. 0:1

59e minuut.
Bastidas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amor met een snelle inworp. Díaz de la Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de la Rocha haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Arteaga speelt de bal door. Díaz de la Rocha is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Díaz de la Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz de la Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - Ecuador. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 48%, Ecuador. 52%.
Quinteros Sportin Club - Ecuador. 0:2