Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volantes Gordos Avatar
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde is nu in balbezit. Freire onderschept slim de pass. Freire geeft een hoge lob. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jamgotchiam probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Peláez met de inworp. Freire probeert de bal met de borst te controleren. Freire geeft de bal voor. Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toral rent richting de bal. Toral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Volantes Gordos - Avatar 1:0

10e minuut.
Verna is nu in balbezit. Equino onderschept slim de pass. Equino passt de bal zonder na te denken. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor. Verna rent richting de bal. Toral is nu in balbezit. Toral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 61%, Avatar 39%.
Volantes Gordos - Avatar 1:0

47e minuut.
Pulí met de inworp. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal met de wreef. Toral is nu in balbezit. Toral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez López zal de hoekschop nemen. Jamgotchiam heeft problemen om de bal te vangen. Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arreaga rent richting de bal. Pesantez rent richting de bal. Jamgotchiam verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgotchiam haalt uit met een fantastische trap. Villafuerte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Volantes Gordos - Avatar 1:1

78e minuut.
Martínez López rent richting de bal. Martínez López geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pulí de bal onder controle te krijgen. Jamgotchiam rent richting de bal. Jamgotchiam passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volantes Gordos 52%, Avatar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volantes Gordos - Avatar 1:1