Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-20 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: El Barrio Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1979
El Barrio The Royalty
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal in één keer door. Tapia is nu in balbezit. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Niuda met een snelle inworp. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een hoge lob. Guaranda rent richting de bal. Guaranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Sarate onderschept slim de pass. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata passt de bal zonder na te denken. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montalbán passt de bal zonder na te denken. Sarate rent richting de bal. Sarate speelt de bal door. Nino rent richting de bal. Nino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 53%, The Royalty 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Barrio - The Royalty 0:0

46e minuut.
Zapata rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata met een snelle inworp. Arce rent richting de bal. Arce geeft een lange en hoge pass. Quilago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Guaranda is nu in balbezit. Guaranda passt de bal zonder na te denken. Tapia rent richting de bal. Tapia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Guaranda met een snelle inworp. Prieto controleert de bal met de borst. Vélez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sarate geeft een lange en hoge pass. Carpio met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sarate kopt de bal weg. Natiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Natiello geeft een hoge lob. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Rountree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino is nu in balbezit. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 63%, The Royalty 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Barrio - The Royalty 0:0