Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-22 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: El Barrio Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2519
El Barrio Internacional Bámbaros
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán onderschept slim de pass. Durán probeert naar een medespeler te passen. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia schiet op doel. Vaena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio - Internacional Bámbaros 1:0

14e minuut.
Tapia passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Prieto met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Irrazabal is nu in balbezit. Irrazabal passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Campusano met een sublieme pass. Peláez is nu in balbezit. Zura onderschept slim de pass. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tobar passt de bal met de wreef. Rountree rent richting de bal. Irazabal onderschept slim de pass. Irazabal haalt uit met een fantastische trap. Quilago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Barrio - Internacional Bámbaros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 44%, Internacional Bámbaros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Barrio - Internacional Bámbaros 1:1

46e minuut.
Irazabal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrasco komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pereyra is nu in balbezit. Pereyra geeft een lange en hoge pass. Campusano kopt de bal weg. Klungelig pakt Freire de bal. Freire schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Quilago met een harde bal richting middenveld. Pereyra kopt de bal weg. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Campusano met een sublieme pass. Pereyra rent richting de bal. Pereyra met een sublieme pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Quilago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zura rent richting de bal. Zura geeft de bal voor. Caballero speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freire geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Rountree rent richting de bal. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio - Internacional Bámbaros 1:2

89e minuut.
Zura passt de bal in één keer door. Natiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Natiello geeft een lange en hoge pass. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 52%, Internacional Bámbaros 48%.
El Barrio - Internacional Bámbaros 1:2