Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Royalty C.D Asencio
Normal Tactiek ascenso
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 43.1
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Reascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba verovert de bal door een tackle van achteren. Zumba speelt de bal door. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Abril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumba rent richting de bal. Montalbán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montalbán krijgt een gele kaart. Zumba raakt geblesseerd tijdens het duel. Burneo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Malal met een harde bal richting middenveld. Burneo kopt de bal weg. Vélez probeert de bal met de borst te controleren. Zumba is nu in balbezit. Zumba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aviles is nu in balbezit. Zumba verovert de bal door een tackle van achteren. Zumba geeft een hoge lob. Abril krijgt zijn hoofd ertegen. Vélez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:1

19e minuut.
Burneo rent richting de bal. Burneo passt de bal zonder na te denken. Zumba heeft problemen om de bal te vangen. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Abril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abril geeft een lange en hoge pass. Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zumba de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Burneo rent richting de bal. Burneo passt de bal in één keer door. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba schiet op doel. Malal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:2

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Malal niet meer kan verder spelen. Naulas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Sosa Recho geeft een hoge lob. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zumba krijgt zijn hoofd ertegen. Naulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aviles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:3

32e minuut.
De la Barrera passt de bal in één keer door. Burneo is nu in balbezit. Burneo passt de bal met de wreef. Daar is Zumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zumba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Montalbán de bal. Naulas met een sublieme pass. De la Barrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Abril de bal. Abril geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:4

35e minuut.
Vélez rent richting de bal. Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Abril speelt de bal door. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:5

37e minuut.
Zumba heeft problemen om de bal te vangen. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho met een sublieme pass. Abril heeft problemen om de bal te vangen. Abril draait met de bal, schiet en ... Naulas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcet zal de hoekschop nemen. Zumba kopt de bal weg. Abril is nu in balbezit. Abril schiet op doel. Naulas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De la Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Burneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burneo passt de bal met de wreef. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De la Barrera met de inworp. Burneo speelt de bal door. Sosa Recho probeert naar een medespeler te passen. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:6

43e minuut.
Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet geeft de bal voor. Klungelig pakt Arce de bal. Sosa Recho rent richting de bal. Sosa Recho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 83%, C.D Asencio 17%.
The Royalty - C.D Asencio 0:6

46e minuut.
Rehermann komt het veld opgelopen. Santiago komt het veld opgelopen. Novo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abril is nu in balbezit. Abril passt de bal met de wreef. Zumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumba draait met de bal, schiet en ... Naulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro is nu in balbezit. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera geeft de bal voor. Abril maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:7

51e minuut.
De la Barrera rent richting de bal. De la Barrera geeft een hoge lob. Carpio probeert de bal aan de voet te houden. Abril is nu in balbezit. Abril draait met de bal, schiet en ... Naulas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De la Barrera zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Montalbán de bal. Zumba is nu in balbezit. Zumba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:8

54e minuut.
Naulas trapt de bal weg. Rivera kopt de bal weg. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Abril schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rehermann schiet op doel. Montalbán probeert de bal aan de voet te houden. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Morena kopt de bal weg. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet met een sublieme pass. Zumba rent richting de bal. Zumba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Marcet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reascos is nu in balbezit. Zumba verovert de bal door een tackle van achteren. Zumba geeft een lange en hoge pass. Abril springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Naulas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aviles kopt de bal weg. Naulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sosa Recho geeft een lange en hoge pass. De la Barrera is nu in balbezit. De la Barrera passt de bal zonder na te denken. Zumba is nu in balbezit. Zumba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zumba is nu in balbezit. Zumba passt de bal zonder na te denken. Sosa Recho met een sublieme pass. Zumba is nu in balbezit. Zumba haalt uit met een fantastische trap. Naulas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:9

67e minuut.
Zumba onderschept slim de pass. Aviles rent richting de bal. Zumba onderschept slim de pass. Zumba haalt uit met een fantastische trap. Naulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:10

71e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Marcet rent richting de bal. Marcet passt de bal met de wreef. Abril is nu in balbezit. Abril draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:11

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcet met de inworp. Sosa Recho met een sublieme pass. Abril heeft problemen om de bal te vangen. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:12

75e minuut.
Sarate is nu in balbezit. Sosa Recho onderschept slim de pass. Sosa Recho speelt de bal door. Zumba is nu in balbezit. Zumba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Marcet geeft de bal voor. Daar is Vélez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Barrera is nu in balbezit. De la Barrera geeft de bal voor. Naulas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Abril is nu in balbezit. Abril passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zumba de bal. Zumba haalt uit met een fantastische trap. Naulas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - C.D Asencio 0:13

85e minuut.
Morena is nu in balbezit. Abril onderschept slim de pass. Abril met een sublieme pass. Zumba is nu in balbezit. Zumba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zumba heeft problemen om de bal te vangen. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zumba. Zumba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 86%, C.D Asencio 14%.
The Royalty - C.D Asencio 0:13