Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Libertad Altos Serranos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Libertad 47%, Altos Serranos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Libertad - Altos Serranos 0:0

55e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolalde met een sublieme pass. Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campoverde is nu in balbezit. Campoverde schiet op doel. Porozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Reascos rent richting de bal. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guaman met de inworp. Klungelig pakt Miño de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Libertad - Altos Serranos 0:1

75e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Gonzales is nu in balbezit. González begaat een overtreding. González krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Reascos probeert naar een medespeler te passen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros speelt de bal door. Campoverde is nu in balbezit. Campoverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vieira kopt de bal weg. González probeert de bal met de borst te controleren. Gonzales onderschept slim de pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Libertad 34%, Altos Serranos 66%.
Fc Libertad - Altos Serranos 0:1