Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galácticos F.C. La Furya Roja
Attack Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Zevallos de bal. Yagelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos begaat een overtreding. Zevallos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Monroy kopt de bal weg. Karabash rent richting de bal. Karabash passt de bal zonder na te denken. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pulí rent richting de bal. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau met een sublieme pass. Lutsishin is nu in balbezit. Lutsishin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zevallos rent richting de bal. Zevallos passt de bal zonder na te denken. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanchetta de bal onder controle te krijgen. Díaz Martinez rent richting de bal. Díaz Martinez speelt de bal door. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tanoi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sukristov de bal. Sukristov probeert naar een medespeler te passen. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. Siguencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - La Furya Roja 0:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos F.C. 59%, La Furya Roja 41%.
Halcones Galácticos F.C. - La Furya Roja 0:1

50e minuut.
Pulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau verovert de bal door een tackle van achteren. Rau geeft een hoge lob. Balgimbaev is nu in balbezit. Balgimbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - La Furya Roja 0:2

59e minuut.
Pulí verovert de bal door een tackle van achteren. Pulí speelt de bal door. Zevallos speelt de bal door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tanoi geeft de bal voor. Tarira heeft problemen om de bal te vangen. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev haalt uit met een fantastische trap. Siguencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Siguencia met een harde bal richting middenveld. Díaz Martinez kopt de bal weg. Vinces met een sublieme pass. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Vinces bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau passt de bal in één keer door. Lutsishin is nu in balbezit. Lutsishin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rau passt de bal met de wreef. Balgimbaev rent richting de bal. Balgimbaev speelt de bal door. Lutsishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutsishin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zevallos is nu in balbezit. Yagelis verovert de bal door een tackle van achteren. Yagelis speelt de bal door. Lutsishin rent richting de bal. Lutsishin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galácticos F.C. - La Furya Roja 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galácticos F.C. 52%, La Furya Roja 48%.
Halcones Galácticos F.C. - La Furya Roja 0:3