Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonqui FC Warlocks
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
García Mina onderschept slim de pass. Visnay verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Mina krijgt een gele kaart. Visnay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bolívar speelt de bal door. Janier rent richting de bal. Palomino speelt de bal door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Durán is nu in balbezit. Visnay verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina is nu in balbezit. Visnay verovert de bal door een tackle van achteren. Visnay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Warlocks 1:0

24e minuut.
Mina Martínez is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Mañosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañosca geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sacarías is nu in balbezit. Sacarías geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mañosca de bal. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Visnay kan de bal niet met de borst controleren. Visnay passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bolívar de bal onder controle te krijgen. Janier is nu in balbezit. Janier schiet op doel. Venegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 35%, Warlocks 65%.
Chonqui FC - Warlocks 1:0

62e minuut.
García Mina rent richting de bal. Visnay onderschept slim de pass. Mañosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mañosca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Warlocks 2:0

65e minuut.
Sacarías is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Janier rent richting de bal. Janier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - Warlocks 2:1

69e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. García Mina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 41%, Warlocks 59%.
Chonqui FC - Warlocks 2:1