Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centauros S.C. Ardientes Cuyes
seguro3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten average
average Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Preisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela rent richting de bal. Valarezo is nu in balbezit. Valarezo schiet op doel. Albarracin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Naulas onderschept slim de pass. Naulas passt de bal met de wreef. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cardaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrand speelt de bal door. Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela probeert naar een medespeler te passen. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marín de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Scarone verovert de bal door een tackle van achteren. Scarone geeft de bal voor. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo verovert de bal door een tackle van achteren. Valarezo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Díaz de Nibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela passt de bal in één keer door. Bertochi probeert naar een medespeler te passen. Preisinger rent richting de bal. Preisinger haalt uit met een fantastische trap. Albarracin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Arcos kopt de bal weg. Beltrand is nu in balbezit. Beltrand geeft een lange en hoge pass. Valarezo heeft problemen om de bal te vangen. Valarezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 36%, Ardientes Cuyes 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centauros S.C. - Ardientes Cuyes 0:0

51e minuut.
Naulas passt de bal in één keer door. Bertochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertochi passt de bal in één keer door. Preisinger rent richting de bal. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Naulas onderschept slim de pass. Naulas passt de bal zonder na te denken. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bertochi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preisinger rent richting de bal. Minda is nu in balbezit. Preisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valarezo speelt de bal door. Díaz de Nibela rent richting de bal. Díaz de Nibela geeft de bal voor. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 24%, Ardientes Cuyes 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centauros S.C. - Ardientes Cuyes 0:0