Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club cebollita TATA F.C.
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen average
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Serapeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz de la Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz de la Rocha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz de la Rocha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Viloa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club cebollita - TATA F.C. 0:1

34e minuut.
Varera trapt de bal weg van het doel. Novella kopt de bal weg. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club cebollita - TATA F.C. 0:2

41e minuut.
Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvallo is nu in balbezit. Saldarriaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carvallo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club cebollita 72%, TATA F.C. 28%.
club cebollita - TATA F.C. 0:2

47e minuut.
Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga passt de bal in één keer door. Carvallo heeft problemen om de bal te vangen. Zuniga rent richting de bal. Zuniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club cebollita - TATA F.C. 1:2

50e minuut.
Caramba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramba passt de bal zonder na te denken. Quiroz speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aguinaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quesada de bal. Veloz is nu in balbezit. Zuniga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuniga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club cebollita - TATA F.C. 2:2

59e minuut.
Caramba speelt de bal door. Inguilla onderschept slim de pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Serapeda met een snelle inworp. Caramba probeert de bal met de borst te controleren. Naula maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Naula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Viloa trapt de bal weg. Novella kopt de bal weg. Klungelig pakt Rentería de bal. Novella bereikt de bal nog maar net als eerste. Novella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Quesada trapt de bal weg van het doel. Magarino heeft problemen om de bal te vangen. Magarino kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Viloa trapt de bal weg. Novella kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Díaz de la Rocha rent richting de bal. Díaz de la Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rengifo met de inworp. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda met een sublieme pass. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. Viloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Veloz speelt de bal door. Caramba rent richting de bal. Met opzet legt Zuniga zijn tegenspeler op de grond. Zuniga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club cebollita 59%, TATA F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club cebollita - TATA F.C. 2:2