Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Fc Ts Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1373
Fc Ts academia formativa valencia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Machaca met een sublieme pass. Wila bereikt de bal nog maar net als eerste. Wila passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De la Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio geeft een lange en hoge pass. Victorino rent richting de bal. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De la Barrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Visnay de bal. López met een sublieme pass. Oribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Machaca geeft een hoge lob. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. De la Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Victorino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenorio met de inworp. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Confuerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Sarauia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarauia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ts - academia formativa valencia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ts 63%, academia formativa valencia 37%.
Fc Ts - academia formativa valencia 1:0

47e minuut.
Feijo is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Mariño rent richting de bal. Mariño geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Samaniego is nu in balbezit. Sarauia rent richting de bal. Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego rent richting de bal. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
López met een sublieme pass. Machaca heeft problemen om de bal te vangen. Machaca probeert naar een medespeler te passen. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wila geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olmedo de bal. Asencio is nu in balbezit. Asencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ts - academia formativa valencia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ts 61%, academia formativa valencia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ts - academia formativa valencia 1:1