Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relantak FC Abah Sayang Melaka
gasolin Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 37
very good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Iturgoyen rent richting de bal. Atistirma is nu in balbezit. Atistirma passt de bal met de wreef. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. bin Abd Jalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kanevsky rent richting de bal. bin Abd Jalil is nu in balbezit. Kanevsky met een sublieme pass. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 1:0

8e minuut.
Gregor verovert de bal door een tackle van achteren. Gregor passt de bal met de wreef. Priskas is nu in balbezit. Priskas geeft een lange en hoge pass. Bir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Giefert kopt de bal weg. Atistirma geeft de bal voor. Awang is nu in balbezit. Xingzhong onderschept slim de pass. Xingzhong schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Atistirma verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma met een sublieme pass. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen schiet op doel. bin Abd Jalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 2:0

16e minuut.
bin Mohd Zainu rent richting de bal. bin Mohd Zainu geeft een hoge lob. Alexandrakis kopt de bal weg. Leyton is nu in balbezit. Leyton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Atistirma passt de bal in één keer door. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong passt de bal in één keer door. Daar is Frigeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frigeni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Awang geeft de bal voor. Weilian rent richting de bal. Weilian geeft de bal voor. Frigeni rent richting de bal. Frigeni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma met een sublieme pass. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Alexandrakis speelt de bal door. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong passt de bal in één keer door. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Abd Jalil trapt de bal weg van het doel. Anliker kopt de bal weg. Batistuta heeft problemen om de bal te vangen. Cool is nu in balbezit. Cool schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Iturgoyen passt de bal zonder na te denken. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong onderschept slim de pass. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Jalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 3:0

30e minuut.
Alexandrakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen passt de bal in één keer door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... bin Abd Jalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 4:0

30e minuut.
Iturgoyen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojciechowski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Priskas probeert naar een medespeler te passen. Bir is nu in balbezit. Bir met een sublieme pass. Cool rent richting de bal. Cool draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tritone passt de bal in één keer door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alexandrakis met een snelle inworp. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Tritone geeft een hoge lob. Frigeni rent richting de bal. Frigeni schiet op doel. bin Abd Jalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone is nu in balbezit. Tritone met een sublieme pass. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. bin Abd Jalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tritone is nu in balbezit. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone rent richting de bal. Frigeni is nu in balbezit. Tritone geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 32%, Abah Sayang Melaka 68%.
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 4:0

51e minuut.
Gruia geeft een lange en hoge pass. Zografos speelt de bal door. Klungelig pakt Gruia de bal. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Weilian passt de bal met de wreef. Tritone probeert naar een medespeler te passen. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma rent richting de bal. Atistirma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
bin Abd Jalil met een harde bal richting middenveld. Inworp. Alexandrakis met de inworp. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Giefert geeft een lange en hoge pass. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis geeft een hoge lob. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Weilian rent richting de bal. Weilian geeft de bal voor. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Xingzhong is nu in balbezit. Awang onderschept slim de pass. Awang geeft een hoge lob. Bir is nu in balbezit. Bir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zografos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Batistuta is nu in balbezit. Batistuta passt de bal in één keer door. Kanevsky rent richting de bal. Wojciechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciechowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 5:0

87e minuut.
Atistirma rent richting de bal. Atistirma passt de bal zonder na te denken. Kanevsky rent richting de bal. Xingzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Jalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 35%, Abah Sayang Melaka 65%.
Relantak FC - Abah Sayang Melaka 6:0