Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Master Roshi Team FC QiUL
krilans Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
30.3 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten adequate
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
bin Husien raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haji Salleh komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Muti is nu in balbezit. Muti passt de bal zonder na te denken. Telička rent richting de bal. Telička draait met de bal, schiet en ... Hornos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 0:1

6e minuut.
Haji Salleh is nu in balbezit. Ostiglia rent richting de bal. Ostiglia geeft de bal voor. Poch probeert de bal met de borst te controleren. Poch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Almansa is nu in balbezit. Almansa passt de bal zonder na te denken. Muti is nu in balbezit. Muti schiet op doel. Hornos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna draait met de bal, schiet en ... Alburquerque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Master Roshi Team - FC QiUL 1:1

25e minuut.
Telička geeft een hoge lob. Belinho heeft problemen om de bal te vangen. bin Kadir probeert naar een medespeler te passen. Poch is nu in balbezit. Poch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ating probeert de bal met de borst te controleren. Ating passt de bal zonder na te denken. Olszański rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:1

28e minuut.
Muti is nu in balbezit. Muti passt de bal in één keer door. Telička rent richting de bal. Telička draait met de bal, schiet en ... Hornos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:2

42e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kadir rent richting de bal. bin Kadir speelt de bal door. Almansa rent richting de bal. Almansa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Roshi Team 60%, FC QiUL 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Master Roshi Team - FC QiUL 2:2

48e minuut.
Ostiglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ostiglia geeft een lange en hoge pass. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička haalt uit met een fantastische trap. Hornos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:3

52e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Almansa geeft de bal voor. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poch is nu in balbezit. Poch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:4

54e minuut.
Almansa controleert de bal met de borst. Almansa met een sublieme pass. Runavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička verovert de bal door een tackle van achteren. Telička draait met de bal, schiet en ... Hornos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Belinho de bal onder controle te krijgen. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias speelt de bal door. Poch rent richting de bal. Poch schiet op doel. Hornos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:5

60e minuut.
Almansa geeft de bal voor. Codrescu rent richting de bal. Telička verovert de bal door een tackle van achteren. Telička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Erzbaron kopt de bal weg. Almansa met een sublieme pass. Klungelig pakt Codrescu de bal. Muti is nu in balbezit. Muti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
bin Kadir speelt de bal door. Belinho is nu in balbezit. Poch verovert de bal door een tackle van achteren. Poch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:6

73e minuut.
Erzbaron is nu in balbezit. Erzbaron met een sublieme pass. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička draait met de bal, schiet en ... Hornos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:7

75e minuut.
bin Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Kadir speelt de bal door. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muti met de inworp. Telička is nu in balbezit. Telička haalt uit met een fantastische trap. Hornos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:8

81e minuut.
Muti rent richting de bal. Muti passt de bal met de wreef. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička haalt uit met een fantastische trap. Hornos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ostiglia speelt de bal door. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias passt de bal met de wreef. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička haalt uit met een fantastische trap. Hornos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
bin Kadir heeft problemen om de bal te vangen. bin Kadir passt de bal zonder na te denken. Telička bereikt de bal nog maar net als eerste. Telička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Master Roshi Team - FC QiUL 2:9

88e minuut.
Runavičius rent richting de bal. Almansa onderschept slim de pass. Almansa passt de bal in één keer door. Telička rent richting de bal. Telička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Roshi Team 71%, FC QiUL 29%.
Master Roshi Team - FC QiUL 2:9