Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stirling Doves Mysterious Cyclones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
bin Mahamad geeft een hoge lob. Abu Bakar rent richting de bal. Abu Bakar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nelmon de bal. Nelmon haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 1:0

17e minuut.
Raja Hassan passt de bal zonder na te denken. bin Abd Malek rent richting de bal. bin Abd Malek geeft de bal voor. bin Saiban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saiban haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 2:0

21e minuut.
bin Mamat passt de bal zonder na te denken. bin Isa is nu in balbezit. Nelmon onderschept slim de pass. Raja Hassan heeft problemen om de bal te vangen. Raja Hassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 3:0

27e minuut.
bin Yahaya geeft de bal voor. Pian is nu in balbezit. Ashaari Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Pian schiet op doel. bin Zailani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
bin Saiban geeft een hoge lob. Ladzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon onderschept slim de pass. Raja Hassan is nu in balbezit. Raja Hassan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
bin Alias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Saiban begaat een overtreding. bin Saiban krijgt een gele kaart.

42e minuut.
bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari probeert naar een medespeler te passen. bin Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Pian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
bin Tuan Yahya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Napiah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirling Doves 55%, Mysterious Cyclones 45%.
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 3:0

46e minuut.
bin Mahayuddin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mamat met de inworp. bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin Azizo geeft een lange en hoge pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari speelt de bal door. bin Azizo rent richting de bal. bin Azizo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pian rent richting de bal. bin Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Pian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 3:1

82e minuut.
bin Saiban onderschept slim de pass. bin Saiban met een sublieme pass. bin Azizo probeert naar een medespeler te passen. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirling Doves 57%, Mysterious Cyclones 43%.
Stirling Doves - Mysterious Cyclones 3:2