Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs KEDAHDARULAMAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin Mamud heeft problemen om de bal te vangen. Mohd Nadzir rent richting de bal. Mohd Nadzir geeft een lange en hoge pass. Shaari rent richting de bal. Shaari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
bin Bakiri speelt de bal door. Khamis rent richting de bal. Khamis passt de bal in één keer door. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. bin Daud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sivaram geeft een hoge lob. bin Mohd Yassin kopt de bal weg. bin Bakiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaari rent richting de bal. Shaari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - KEDAHDARULAMAN 0:1

31e minuut.
bin Mohd Hanafiah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Yassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yusof rent richting de bal. Yusuf rent richting de bal. Yusof rent richting de bal. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Suburbs - KEDAHDARULAMAN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 44%, KEDAHDARULAMAN 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - KEDAHDARULAMAN 1:1

56e minuut.
Khamis passt de bal zonder na te denken. Yusuf rent richting de bal. Yusuf geeft een lange en hoge pass. bin Mamud is nu in balbezit. bin Mamud geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - KEDAHDARULAMAN 2:1

72e minuut.
Rahaman geeft de bal voor. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar passt de bal met de wreef. Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yusof kopt de bal weg. bin Mamud probeert de bal met de borst te controleren. bin Mustafa is nu in balbezit. bin Mamud onderschept slim de pass. bin Mamud geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
bin Hussain heeft problemen om de bal te vangen. bin Hussain probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Ali Abu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 45%, KEDAHDARULAMAN 55%.
Fierce Suburbs - KEDAHDARULAMAN 2:1