Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Blues Gigi FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 22
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
bin Johar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Raja Shoib komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Mahmood speelt de bal door. Kahar is nu in balbezit. Nanthakumar begaat een overtreding. Nanthakumar krijgt een gele kaart. Kahar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kahar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Ail met een sublieme pass. Said is nu in balbezit. Said geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Said probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahar rent richting de bal. Said onderschept slim de pass. Affendi rent richting de bal. Affendi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ibrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmood rent richting de bal. Mahmood geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shahril probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yaacob probeert de bal met de borst te controleren. Yaacob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Blues - Gigi FC 1:0

35e minuut.
Affendi is nu in balbezit. Mohd Radzi onderschept slim de pass. Mohd Radzi speelt de bal door. Said rent richting de bal. Said draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nanthakumar geeft een hoge lob. bin Raja Shoib kopt de bal weg. Daar is Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaacob rent richting de bal. Yaacob draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Blues 66%, Gigi FC 34%.
Secret Blues - Gigi FC 1:0

52e minuut.
bin Sofiani passt de bal in één keer door. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah geeft een hoge lob. bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Makmor kopt de bal weg. bin Mat Ail is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Abdul Hamid. bin Abdul Hamid krijgt een gele kaart.

61e minuut.
bin Mat Ail geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Abdul Hamid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
bin Mat Ail speelt de bal door. Said rent richting de bal. Said passt de bal in één keer door. Affendi rent richting de bal. Affendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Blues - Gigi FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Blues 59%, Gigi FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret Blues - Gigi FC 1:1