Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Chelsea FC WLM FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Rahaman probeert de bal aan de voet te houden. Helmi Manan rent richting de bal. bin Taufek begaat een overtreding. bin Taufek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Udi is nu in balbezit. bin Udi geeft een hoge lob. Surendran is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Musa passt de bal met de wreef. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud geeft de bal voor. bin Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Osman draait met de bal, schiet en ... bin Bahauddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Chelsea FC - WLM FC 1:0

16e minuut.
bin Taufek met een sublieme pass. Daar is bin Jamal Mohd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taufek rent richting de bal. bin Taufek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
bin Nik speelt de bal door. bin Tahar rent richting de bal. Musa rent richting de bal. bin Tahar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tahar draait met de bal, schiet en ... bin Bahauddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
bin Jamal Mohd rent richting de bal. bin Jamal Mohd passt de bal in één keer door. Rahaman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taufek is nu in balbezit. bin Taufek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Chelsea FC 47%, WLM FC 53%.
New Chelsea FC - WLM FC 1:0

50e minuut.
bin Dusa is nu in balbezit. bin Tatim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tatim speelt de bal door. bin Taufek bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taufek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
bin Marjan geeft de bal voor. bin Osman kopt de bal weg. bin Puteh is nu in balbezit. bin Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tahar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
bin Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Udi passt de bal in één keer door. bin Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamal Mohd is nu in balbezit. bin Jamal Mohd geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
bin Azizo onderschept slim de pass. bin Azizo met een sublieme pass. bin Udi probeert naar een medespeler te passen. bin Jamal Mohd is nu in balbezit. bin Jamal Mohd draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
bin Azizo kopt de bal weg. bin Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamal Mohd verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jamal Mohd draait met de bal, schiet en ... bin Ku Zainol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Chelsea FC - WLM FC 1:1

80e minuut.
Inworp. bin Udi met een snelle inworp. Helmi Manan rent richting de bal. bin Jamal Mohd rent richting de bal. bin Jamal Mohd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
bin Marjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. bin Marjan met de inworp. bin Tahar rent richting de bal. bin Tahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Chelsea FC 51%, WLM FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Chelsea FC - WLM FC 1:1