Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Spirit Secret Koalas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
bin Zainun geeft een lange en hoge pass. bin Ejun kopt de bal weg. Daar is Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
bin Puteh geeft een lange en hoge pass. bin Zainun kopt de bal weg. bin Mohamad Lazim heeft problemen om de bal te vangen. bin Zainuddin is nu in balbezit. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ... bin Naib bokst de bal weg. Daar is Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
bin Mat Sharif is nu in balbezit. bin Mat Sharif passt de bal met de wreef. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin onderschept slim de pass. bin Zainuddin schiet op doel. bin Naib bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - Secret Koalas 1:0

42e minuut.
bin Mohamad Lazim onderschept slim de pass. bin Mohamad Lazim passt de bal in één keer door. Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya rent richting de bal. bin Yahya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 47%, Secret Koalas 53%.
AS Spirit - Secret Koalas 1:0

60e minuut.
bin Abd Rahim is nu in balbezit. bin Abd Rahim geeft een hoge lob. bin Abd Rahim probeert de bal met de borst te controleren. bin Yahya rent richting de bal. bin Yahya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
bin Zainuddin rent richting de bal. Rashid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Zainuddin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin A. Rahman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
bin Khalil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
bin Mat Sharif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Ejun met een sublieme pass. bin Abd Rahim is nu in balbezit. Mohd Yassin rent richting de bal. Mohd Yassin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
bin Puteh geeft een hoge lob. Nanthakumar rent richting de bal. Nanthakumar passt de bal zonder na te denken. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya haalt uit met een fantastische trap. bin Yacob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin A. Rahman rent richting de bal. Nanthakumar begaat een overtreding. Nanthakumar krijgt een gele kaart.

90e minuut.
bin Mohamad Lazim kopt de bal weg. Klungelig pakt Shahril de bal. bin Zainuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Manan is nu in balbezit. Manan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - Secret Koalas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 42%, Secret Koalas 58%.
AS Spirit - Secret Koalas 2:0