Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twisted Zebras Gombak City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustaffa passt de bal in één keer door. Cassidy rent richting de bal. Cassidy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mohd Nor maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohamad Lazim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twisted Zebras - Gombak City 0:1

3e minuut.
bin Ishak rent richting de bal. bin Saadim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saadim passt de bal zonder na te denken. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
bin Jamaludin heeft problemen om de bal te vangen. bin Meri rent richting de bal. bin Jamaludin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Jamaludin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cassidy geeft een lange en hoge pass. bin Johar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Nor. Mohd Nor krijgt een gele kaart.

40e minuut.
bin Mustaffa rent richting de bal. bin Saadim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saadim passt de bal met de wreef. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Mat Nor met de inworp. Cassidy met een sublieme pass. Mohd Nor is nu in balbezit. Mohd Nor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Zebras 54%, Gombak City 46%.
Twisted Zebras - Gombak City 0:1

57e minuut.
Rahmat rent richting de bal. bin Mustaffa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustaffa probeert naar een medespeler te passen. Mohd Nor is nu in balbezit. Mohd Nor schiet op doel. bin Mohamad Lazim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twisted Zebras 31%, Gombak City 69%.
Twisted Zebras - Gombak City 0:1