Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Saints Perak Elephants
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hussin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Idrusa. Hussin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Yakub zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Yusoff kopt de bal weg. bin Muhammad Fahmi bokst de bal weg.

8e minuut.
bin Mohd Idrusa passt de bal in één keer door. bin Dusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Dzulkarnain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
bin Abd Rashid met een sublieme pass. bin Dusa rent richting de bal. Met opzet legt bin Dzulkarnain zijn tegenspeler op de grond. bin Dzulkarnain krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Abdilah Bakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Salman rent richting de bal. Met opzet legt Abdilah Bakir zijn tegenspeler op de grond. Abdilah Bakir krijgt een gele kaart.

38e minuut.
bin Salman rent richting de bal. Abdilah Bakir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdilah Bakir probeert naar een medespeler te passen. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Saints - Perak Elephants 1:0

41e minuut.
bin Dzulkarnain passt de bal zonder na te denken. bin Md Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dusa is nu in balbezit. bin Md Jan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Jan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Saints - Perak Elephants 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Saints 43%, Perak Elephants 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Saints - Perak Elephants 1:1

56e minuut.
Nazri Affendi krijgt zijn hoofd ertegen. Hussin kopt de bal weg. bin Salman controleert de bal met de borst. Abdilah Bakir rent richting de bal. Abdilah Bakir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nazri Affendi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salman is nu in balbezit. Nazri Affendi onderschept slim de pass. Abdilah Bakir rent richting de bal. Abdilah Bakir schiet op doel. bin Muhammad Fahmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Saints - Perak Elephants 2:1

65e minuut.
bin Mohd Idrusa is nu in balbezit. Abdilah Bakir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdilah Bakir met een sublieme pass. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
bin Dzulkarnain met een sublieme pass. bin Md Jan rent richting de bal. bin Dusa is nu in balbezit. bin Dzulkarnain onderschept slim de pass. bin Dzulkarnain schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Anusai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Abdilah Bakir rent richting de bal. Abdilah Bakir probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Yusoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Md Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rashid onderschept slim de pass. bin Dzulkarnain rent richting de bal. bin Dzulkarnain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Saints 42%, Perak Elephants 58%.
Dark Saints - Perak Elephants 2:1