Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp KangarooS Insolent Falcons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
bin Mohd Yusoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Nik Ismail met een sublieme pass. bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustapa draait met de bal, schiet en ... bin Fadzim probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
bin Taufek probeert naar een medespeler te passen. Zainuddin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ramli. Zainuddin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zainuddin kan niet meer verder spelen. bin Ribi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
bin Fadzim trapt de bal weg. bin Abd Kadir probeert naar een medespeler te passen. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
bin Ramli heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli schiet op doel. bin Jaaffar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - Insolent Falcons 1:0

41e minuut.
bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajui verovert de bal door een tackle van achteren. Ajui passt de bal zonder na te denken. bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Azri Bujang trapt de bal weg. Ajui kopt de bal weg. bin Mustapa heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustapa haalt uit met een fantastische trap. Azri Bujang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp KangarooS - Insolent Falcons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 53%, Insolent Falcons 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp KangarooS - Insolent Falcons 1:1

65e minuut.
Osman passt de bal met de wreef. bin Fadzim is nu in balbezit. bin Fadzim geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zulkefli neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
bin Ribi onderschept slim de pass. bin Ribi speelt de bal door. bin Haniff speelt de bal door. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
bin Moidony onderschept slim de pass. bin Moidony geeft een lange en hoge pass. bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap. bin Jaaffar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Wan Nor de bal onder controle te krijgen. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli draait met de bal, schiet en ... Paal! Jamil geeft een hoge lob. bin Haniff rent richting de bal. bin Haniff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - Insolent Falcons 2:1

75e minuut.
bin Haniff bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman onderschept slim de pass. Osman geeft een lange en hoge pass. bin Mustapa is nu in balbezit. bin Mustapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 54%, Insolent Falcons 46%.
Sharp KangarooS - Insolent Falcons 2:1