Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Parrots Klang Parrots
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Suresh is nu in balbezit. Suresh geeft de bal voor. bin Abd Rahman probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Lazim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Parrots - Klang Parrots 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Suresh de bal. bin Misbah rent richting de bal. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Misbah rent richting de bal. bin Misbah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
bin Ku Zainol is nu in balbezit. bin Azali onderschept slim de pass. bin Azali speelt de bal door. bin Mohamad Lazim is nu in balbezit. bin Mohamad Lazim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Abd Rahman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Azali met de inworp. bin Mohamad Lazim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
bin Mohd rent richting de bal. bin Ahmad Rosdi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad Rosdi probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamadi heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohamadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Parrots - Klang Parrots 1:1

17e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arumugam de bal. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Lazim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Parrots - Klang Parrots 2:1

19e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd de bal. bin Ahmad Rosdi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Rosdi passt de bal zonder na te denken. bin Mohamadi rent richting de bal. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
bin Jaafar is nu in balbezit. bin Mohamadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Misbah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
bin Ahmad Rosdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. bin Mohd met de inworp. bin Azali rent richting de bal. bin Azali geeft een hoge lob. bin Saadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
bin Razalim met een sublieme pass. bin Mohamad Lazim is nu in balbezit. bin Mohamad Lazim passt de bal in één keer door. Arumugam rent richting de bal. Arumugam haalt uit met een fantastische trap. bin Saadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Parrots - Klang Parrots 3:1

36e minuut.
Mohd Tahir speelt de bal door. Suresh rent richting de bal. Suresh met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Raja Yahya de bal. bin Raja Yahya geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arumugam is nu in balbezit. Arumugam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Parrots - Klang Parrots 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Parrots 38%, Klang Parrots 62%.
Fierce Parrots - Klang Parrots 4:1

54e minuut.
bin Ku Zainol rent richting de bal. bin Mohamad Lazim rent richting de bal. bin Mohamad Lazim passt de bal zonder na te denken. Arumugam bereikt de bal nog maar net als eerste. Arumugam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Mohamad Lazim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamad Lazim passt de bal zonder na te denken. Arumugam rent richting de bal. Arumugam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mohd Tahir de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Azali geeft een hoge lob. Suresh speelt de bal door. bin Hamzah heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohamad Lazim is nu in balbezit. bin Mohamad Lazim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Parrots 38%, Klang Parrots 62%.
Fierce Parrots - Klang Parrots 4:1