Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klang Parrots F&P FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sivaram rent richting de bal. bin Saidi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussaini verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaram is nu in balbezit. Sivaram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
bin Abd Rahman kopt de bal weg. bin Saidi heeft problemen om de bal te vangen. Sivaram maakt een afschuwelijke overtreding. Sivaram krijgt een gele kaart.

12e minuut.
bin Osman is nu in balbezit. bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. bin Osman begaat een overtreding. bin Osman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
bin Osman geeft een lange en hoge pass. bin Mohamad Lazim kopt de bal weg. bin Saidi heeft problemen om de bal te vangen. Sivaram rent richting de bal. Sivaram schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
bin Ku Zainol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaidi Zaing met de inworp. Sivaram heeft problemen om de bal te vangen. Sivaram schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Misbah rent richting de bal. bin Misbah geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Mohamad Lazim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Osman met de inworp. Zaidi Zaing geeft een hoge lob. Jeyaraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeyaraman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
bin Haji Hassan geeft de bal voor. bin Ku Zainol speelt de bal door. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klang Parrots - F&P FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Parrots 67%, F&P FC 33%.
Klang Parrots - F&P FC 0:1

59e minuut.
Ramlan geeft een lange en hoge pass. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sivaram rent richting de bal. Sivaram passt de bal met de wreef. Mohd Tahir is nu in balbezit. Jeyaraman onderschept slim de pass. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
bin Othman heeft problemen om de bal te vangen. bin Misbah rent richting de bal. bin Misbah passt de bal zonder na te denken. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klang Parrots - F&P FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klang Parrots 50%, F&P FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klang Parrots - F&P FC 1:1