Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carsame Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Wing Kin met een snelle inworp. Koon Pong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chik Shing. Koon Pong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koon Pong komt bij de bal en schiet. Chung Ting bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Siu Wing geeft de bal voor. Ka Fai heeft problemen om de bal te vangen. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong draait met de bal, schiet en ... Chung Ting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carsame - Magic Suburbs 1:0

14e minuut.
Inworp. Wing Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koon Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carsame - Magic Suburbs 2:0

20e minuut.
Chen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koon Pong krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yiu Tung is nu in balbezit. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit schiet op doel. Chak King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carsame - Magic Suburbs 2:1

45e minuut.
Hiu Fung rent richting de bal. Ching Shun speelt de bal door. Chik Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carsame 55%, Magic Suburbs 45%.
carsame - Magic Suburbs 2:1

51e minuut.
Kwok Man onderschept slim de pass. Ching Shun rent richting de bal. Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chen krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Kin met de inworp. Koon Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong geeft de bal voor. Man Hong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
carsame - Magic Suburbs 3:1

74e minuut.
Chen geeft de bal voor. Man Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Tik geeft de bal voor. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yip Tat rent richting de bal. Wing Kit onderschept slim de pass. Wing Kit probeert naar een medespeler te passen. Guoji is nu in balbezit. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carsame - Magic Suburbs 3:2

85e minuut.
Bong Chul is nu in balbezit. Bong Chul passt de bal zonder na te denken. Wing Kit is nu in balbezit. Wing Kit schiet op doel. Wing Lok probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hiu Fung is nu in balbezit. Tim Sik onderschept slim de pass. Tim Sik geeft een lange en hoge pass. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carsame 48%, Magic Suburbs 52%.
carsame - Magic Suburbs 3:2